nlendefrruesjazh-hantar
himg_i60.jpg

Taste of PAN Amsterdam

De kunst van het creëren, the taste of Peter Bremers

Hotel Okura Amsterdam en PAN Amsterdam zijn partners en hebben in samenwerking met Tableau Magazine een bijzonder arrangement samengesteld.

Op zondag 18 en zaterdag 24 november, geeft beeldend kunstenaar Peter Bremers een rondleiding op de PAN. Hij leidt u langs objecten uit verschillende culturen van de oudheid tot nu. Hij gaat hierbij in op de inspiratiebronnen van de kunstenaars. Waardoor raakt een kunstenaar geïnspireerd? Is het liefde, leven, dood, spiritualiteit, religie, natuur? Een beschouwend, maar ook zeer persoonlijk verslag over hoe inspiratie tot creatie leidt. De sculpturen van Peter Bremers zijn ook op de PAN te zien bij Etienne Gallery uit Oisterwijk.

Na de rondleiding bezoekt u de beurs op eigen gelegenheid. Aansluitend wordt u in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam ontvangen door de chef. Samen met hem bereidt u een veelzijdig menu met onder meer een speciale bereiding van eend. Uiteraard is er ook veel aandacht voor de  kunstzinnige opmaak van het bord!

Programma
14.00  Rondleiding door Peter Bremers op PAN Amsterdam
15.00  Vrij bezoek PAN Amsterdam
17.00  Vertrek op eigen gelegenheid naar Hotel Okura Amsterdam
17.30  Ontvangst in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam
21.00  Afsluiting kookworkshop

Kosten en reserveren
Dit arrangement kost € 99,95 p.p. en is geldig op zondag 18 november of zaterdag 24 november. Een wijnarrangement is bij de kookworkshop inbegrepen. Reserveren is noodzakelijk en kan via restaurants@okura.nl of 020 6787 450. Het arrangement is op basis van beschikbaarheid.

Parkeerkosten en vervoer van PAN Amsterdam naar Hotel Okura Amsterdam zijn niet inbegrepen in de prijs. PAN Amsterdam bevindt zich op loopafstand van het hotel.

PAN_Peter_Bremers1

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111