nlendefrruesjazh-hantar

Nieuwe aanstelling bij Ciel Bleu Restaurant

Amsterdam, 27 juni 2012 — Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu heeft per 1 mei Willem van de Geer aangetrokken als sommelier. Van de Geer versterkt daarmee het team van SVH Wijnmeester Noël Vanwittenbergh.

In zijn functie is Van de Geer mede verantwoordelijk voor het aansturen van de bedieningsbrigade en het maken van wijn-spijscombinaties. Van de Geer maakte al eerder deel uit van het Ciel Bleu team (2007-2009) en deed onder meer ervaring op als sommelier bij Restaurant De Salentein in Nijkerk en Restaurant Hotel de Kastanjehof te Lage Vuursche. Momenteel volgt hij de opleiding ‘WSET diploma course’ tot Master of Wine niveau 4.

Vanwittenbergh is verheugd met de aanstelling van Willem van de Geer: “Willem is een echte teamplayer met een grote technische kennis en vaardigheid. Hij is creatief en enthousiast in zijn interactie met gasten. Kortom, een geweldige aanvulling van ons team, mede door zijn voorliefde voor Argentijnse en Californische wijnen.”

 

Over Ciel Bleu Restaurant

Het Ciel Bleu Restaurant staat bekend om zijn innovatieve bereidingswijzen. Het restaurant bevindt zich op de 23e etage van Hotel Okura Amsterdam, waardoor gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad. In november 2007 is het restaurant bekroond met een tweede Michelinster; tevens is er een eigen receptenboek gepubliceerd, getiteld ‘Ciel Bleu Restaurant, de eigenzinnige Franse keuken’. Ciel Bleu kreeg door Gault Millau 17 punten uitgereikt en staat op de 14e plaats in de Lekker 2012.

www.cielbleu.nl

Willem_van_de_Geer_-_Sommelier_Ciel_Bleu_Restaurant

/////
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Saskia van de Sanden / Marketing & Communications Officer

T: 020 – 67 87 488 E: vandesanden@okura.nl W: www.okura.nl/persinformatie

Close

Online reservation

Get 10% off the best daily rates with promo code OkuraVIP

Or call +31(0)20 678 7111