nlendefrruesjazh-hantar

Kunst en wijn, een inspirerende combinatie

Pan_arrangement_beeldPAN Amsterdam, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design en Hotel Okura Amsterdam vieren dit jaar respectievelijk hun 25ste en 40ste verjaardag. Speciaal voor u is daarom een uniek arrangement samengesteld, waarbij wijn en kunst centraal staan.

Uw middag begint op PAN Amsterdam met een rondleiding door PAN deelnemer en glasexpert Kitty Lameris. Aan de hand van een aantal bijzondere objecten leidt zij u door de eeuwenoude wijnetiquette. Na deze inspirerende rondleiding bezoekt u de beurs op eigen gelegenheid.

Vervolgens neemt SVH Wijnmeester Noël Vanwittenbergh u in Hotel Okura Amsterdam mee in de wereld van wijnen. Tijdens een proeverij passeren een aantal heerlijke wijnen de revue. Om de dag in stijl af te sluiten, dineert u in Okura’s Serre Restaurant met een heerlijk driegangendiner.

Programma:

13:00 – Rondleiding op kunstbeurs PAN Amsterdam
14:00 – Bezoek beurs op eigen gelegenheid
17:00 – Wijnproeverij in Hotel Okura Amsterdam
18:30 – Driegangendiner incl. twee drankjes in Serre Restaurant — Inspired by Ciel Bleu

Kosten

Dit arrangement kost € 89,50 per persoon en is geldig op zondag 20 november en zaterdag 26 november 2011 (niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen). Parkeerkosten en vervoer van PAN Amsterdam naar Hotel Okura Amsterdam zijn niet inbegrepen in de prijs.

Wilt u deze inspirerende dag comfortabel afsluiten? Boek dan een overnachting in een superior room in Hotel Okura Amsterdam voor € 253,- inclusief ontbijt voor twee personen exclusief stadsbelasting. Reserveren is noodzakelijk en kan via restaurants@okura.nl of tel. +31 (0)20 6787 450. Het arrangement is op basis van beschikbaarheid.

Close

Online reservation

Get 10% off the best daily rates with promo code OkuraVIP

Or call +31(0)20 678 7111