nlendefrruesjazh-hantar
himg_pi69.jpg

Disclaimer

Hotel Okura Amsterdam besteedt de grootst mogelijke zorg aan het onderhoud en daarmee aan de actualiteit van deze website. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie niet (meer) juist of volledig is. Aan de teksten op deze website kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

Op deze website is een aantal hyperlinks naar pagina’s en websites van derden opgenomen. Hotel Okura Amsterdam draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op deze pagina’s en websites.

Op de teksten en grafische voorstellingen (ook fotomateriaal) op deze website is copyright van toepassing. Voor publicatie in kranten, tijdschriften, voor tv-programma’s en op websites kan gebruik worden gemaakt van de digitale opnamen en logo’s in het perscentrum. Gebruik hiervan is niet mogelijk zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hotel Okura Amsterdam. Deze teksten en digitale opnamen mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Voor vragen of toestemming voor verveelvoudiging of openbaarmaking kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon 0031 (0)20 678 71 11. Wij zijn u graag van dienst.

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111