nlendefrruesjazh-hantar
Evenement bij Okura - Hotel Okura Amsterdam

Contact

De belofte van Hotel Okura Amsterdam:

Gekwalificeerde medewerkers
Onze professionele event planners gaan tot het uiterste om een perfect, uniek en onvergetelijk evenement voor u te organiseren.

Persoonlijke site inspections
Wanneer u ons bezoekt voor kennismaking wordt de invulling daarvan volledig afgestemd op uw behoeften en tijdsschema.

Wij begrijpen uw behoeften en bieden creatieve oplossingen
Wij luisteren aandachtig, waardoor uw verwachtingen werkelijkheid worden. Tegelijkertijd wenden wij onze expertise en ervaring aan om het evenement persoonlijk te maken en de beleving voor uw gasten te vergroten.

Communicatie
De naadloze interne communicatie waarborgt een volmaakte ervaring. Wij hanteren een naadloos communicatieproces tussen alle afdelingen wat een volmaakte ervaring waarborgt. Een preconference meeting wordt gepland wanneer het u uitkomt, om er voor te zorgen dat het programa tot in detail geregeld is. Ook heeft u dan de mogelijkheid om kennis te maken met alle afdelingen van het hotel.

Conference conciërge
Tijdens uw evenement staat de conference conciërge voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en direct op al uw wensen te anticiperen.

Superieure technologische ondersteuning
Wij bieden op elk gewenst moment superieure technologische ondersteuning.

Persoonlijke krediet procedures
Wat uw krediet en uw betalingsregelingen ook zijn, wij passen onze procedures aan zodat het uw evenement ten goede komt.

Evenementen service
Al onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van uw wensen, waardoor we garant staan voor gerichte service met aandacht en discretie.

Effectieve oplossingen
Ons toegewijde team is pro-actief in het zoeken naar effectieve oplossingen en anticipeert snel en discreet in onvoorziene omstandigheden.

Uw feedback is waardevol
We leren graag van onze gasten, zodat we ons product continu kunnen blijven verbeteren. Om onze hoge standaarden te waarborgen, vragen wij uw openhartige feedback na afloop van het evenement.

 

Onze vakbekwame event-managers helpen u graag van uw evenement of congres een succes te maken. Van de voorbereiding tot de afsluiting, wij bieden u een voorstel op maat. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met ons event-supportteam via 020 678 77 90 of via events@okura.nl

Contact

 man vrouw

captcha

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111