nlendefrruesjazh-hantar
Conferentie organiseren - Hotel Okura Amsterdam

Business Support

Hotel Okura Amsterdam biedt een grote diversiteit aan zakelijke diensten:

Business services

Op -1 bevindt zich een werkstation waarbij twee computers met internettoegang tegen een vergoeding beschikbaar zijn voor hotel- en congresgasten. Indien u in een Executive kamer of suite verblijft heeft u toegang tot de Executive Lounge. Hier kunt u onbeperkt gebruik maken van computers met internettoegang. Internetverbinding met een lage bandbreedte is gratis beschikbaar in het gehele hotel.

In de lobby vindt u onze professionele conciërge en het team van Guest Relations, zij staan klaar om u te helpen met kleine zakelijke opdrachten als printen en kopiëren, het leveren van kranten, verzendingen en aanvullende verzoeken.

Telefoonnummer: +31 (0)20 6787 444

E-mail: concierge@okura.nl

Conferentie-ondersteuning

Voor conferentie- en evenementgerelateerde zaken als printen, kopiëren, verzenden en ontvangen van pakketten en andere verzoeken kunt u terecht op de conferentieverdieping (eerste verdieping). Banquet Guest Relations assisteert u hier graag bij. Meer omvangrijke printopdrachten als programmaboekjes, banners en posters besteden we uit aan een professionele drukkerij.

Telefoonnummer: +31 (0)20 6787 790

E-mail: businesssupport@okura.nl

Audio Visuele ondersteuning

De audiovisuele partner van Hotel Okura Amsterdam is ACS audiovisual solutions, een toonaangevende (inter)nationale leverancier van audiovisuele faciliteiten voor de zakelijke markt.

ACS staat voor het leveren van kwaliteit en neemt de tijd om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Onze actieve consultancy rol zal u de zorg uit handen nemen en zorgdragen voor een fantastisch evenement.  We zullen het volledige technische en logistieke traject van uw evenement op ons nemen en denken graag met u mee voor op maat gemaakte creatieve oplossingen die de verwachtingen van uw publiek zullen overtreffen.

ACS biedt een breed scala aan state-of-the-art apparatuur, zoals geluidsversterking, verlichting, grootbeeldprojectie, conferentie- en discussie-systemen, vertaal- en tolksystemen en camera-registratie.

Middels zusterbedrijf Eventresult kunnen ook interactieve en op maat gemaakte presentatie en IT – oplossingen zoals webcasting, narrowcasting en presentatiemanagement aangeboden worden.

De dienstverlening steunt op hoogwaardige techniek, en wordt waargemaakt door een professioneel en flexibel team van medewerkers.

Meer informatie?

Contact persoon: Anwar Santoe, in-house AV consultant
Telefoonnummer: +31 (0)20 6788 990
Email: okura@acsaudiovisual.com

Close

Online reserveren

Ontvang 10% korting op de best beschikbare prijzen met promocode OkuraVIP

Of bel: +31(0)20 678 7111